hannaswardh

Alla inlägg den 18 maj 2011

Av hanna swärdh - 18 maj 2011 20:36

DM vinst med 5-0 mot holsby,

vetlanda ff / bäckseda if ♥

Det är underbart att spela med tjejer som er!

Av hanna swärdh - 18 maj 2011 19:00

 

" success is not the key to happiness, happiness is the key to success.
If you love what you are doing you'll be successful. "


Förmodligen blåser matchen igång vilken sekund som helst och vi ska ha vinsten efter matchen, uppdaterar om det när jag kommer hem. 

Av hanna swärdh - 18 maj 2011 14:24

   

Första bilden är lite väl suddig kanske så förstorade en annan bild på korset som hänge i kedjan så man kunde se, hehe inte direkt proffs men för att vara amatör är jag nöjd med mitt jobb   

Kom precis hem från stan & har handlat åt mamma innan jag fixade det sista, dags att äta , läsa SO och ladda inför matchen nu!

bild · text
Av hanna swärdh - 18 maj 2011 11:54

Att veta att en person kan få mig så lycklig som jag är, den känslan är obeskrivlig!♥

                                                                       

(klicka på bilderna för större format)

bild · text
Av hanna swärdh - 18 maj 2011 09:54

  Skorpionen är, modig, mycket hemlighetsfull och på ytan bedrägligt lugn, men under ytan brinner passionen och skorpionen älskar och hatar med samma intensiva glöd. Skorpionen gör aldrig någonting halvgjort och det är alltid allt eller inget som gäller. Skorpionen är en riktig god människokännare och de har en stark medkänsla för ”verkliga” problem. Däremot så tål de inte människor som beklagar sig om oviktiga eller obetydliga problem.

Skorpionen har som sagt lätt för att läsa andra människor och de analyserar och studerar gärna sin omgivning. Däremot så är de inte så lätta att avläsa för andra och de håller oftast stora delar av sitt liv och sitt inre hemligt vilket gör att de är svåra att komma in på livet.

Skorpionen är som alla vattentecken otroligt känsliga och denna känslighet tenderar ibland att ta destruktiva former, de kan ha oerhört svårt att förlåta eller glömma en oförätt och de kan bli riktigt hämndlystna och de drar sig då inte för att använda sin empatiska förmåga för att göra andra illa. Skorpionen har också ofta ett stort kontrollbehov och de kan bli extremt svartsjuka.

Skorpionen älskar och lever med en alldeles egen glöd och de behöver ibland kämpa med de mörka sidor hos sig själva som ibland tenderar att ta överhand. Skorpionen är mycket intresserad av existentiella frågor och de har lätt att komma i kontakt med sitt eget likväl som andras inre. De kan bli något av en sökare efter högre mening. Skorpionen har en stark vilja att omforma både sitt eget och andras medvetande vilket gör att skorpionen ofta går igenom olika faser av förändring i sitt liv men även att de har förmågan att hjälpa och vägleda andra.

Det stämmer riktigt bra in på mig faktiskt nästan
Skorpionen är mitt stjärntecken, har alltid varit och kommer alltid vara! :c

Av hanna swärdh - 18 maj 2011 09:03

http://tv.expressen.se/nyheter/utrikes/1.2430550/profeten-jorden-gar-under-pa-lordag


Gick inte att infoga videoklippet så ta och kolla på videon. Kan detta stämma? 

text · video

Presentation


Hanna Swärdh'

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

bloggsammarbete!

reklam

Få ett Makeup-kit för 0 kr Få ett Mascara-kit för 0 kr Få nagellack för 0 kr Gratisbio - Gratis biobiljetter [Reward] Gratis Spotify Premium! Mikro Tofflor för 249 kr

hannaswardh

Översättning

besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards