hannaswardh

Alla inlägg under mars 2011

Av hanna swärdh - 23 mars 2011 18:55

Redan börjat kika på klänning jag vill ha sista dagen i skolan nu innan sommarlovet, letar efter en ganska gullig så fastnade för dessa två.

Nu får ni hjälpa mig att tycka till & kommentera   

Dagens fråga: Vilken av dessa klänningar tycker ni är sötast?   

 

bild · text
Av hanna swärdh - 23 mars 2011 18:24

Kort sammanfattning (ungefär) utav det hela, jag vet det är dåligt med uppdatering på vardagar med det är skola, träning och läxor för min del.

Har varit i skolan idag, sedan ätit och tagit en liten promenad. Innan big brother börjar ikväll ska jag ha tagit upp läxorna, dock är jag ute i god tid denna veckan så behöver inte plugga ihjäl mig + att min elevens val lektion är inställd imorgon så får välja spass istället, dvs där man gör läxor.    


Om jag inte skrev det igår så är det så att någon timme efter träningen fick jag bekräftat att jag fick vara med 96orna på match imorgon, underbart !

Samlingen är redan kvart över fem och slutar halv fyra så det är bara att gå hem och äta, tagga och sedan åka! :) Känns ganska säkert att det blir förlust men så ska vi inte tänka så ska göra vårt bästa för att det blir en vinst!

Korsberga U17 - VFF/BIFF F96

Av hanna swärdh - 22 mars 2011 21:19

Ear cuff!

Lätt det snyggaste man kan sätta i öronen! Grr jag dör! Jag måste gå till glitter och kika efter det för där vet jag att det finns..

Ett av de snyggaste smycken som någonsin uppfunnits!

    

       


       

        

bild · text
Av hanna swärdh - 22 mars 2011 19:40

Inte hunnit skiva idag än men slutade runt halv fyra, ätit och städat och sedan var det en jobbig träning som väntades! Har precis ätit och ska duscha snart för att sedan lägga mig i soffan hela kvällen.

96orna har match på torsdag så blir ingen träning förmodligen, jag hoppas verkligen jag får spela med de eller att mina andra tränare under match fixar en träning till oss 97or Annars står det ut-och-springa på schemat isåfall, hihi   

Ta hand om er! ♥

 

det där var kvällens facelook igår, har inga andra bilder :$


btw: 10+ grader idag, åååh det går bara bättre och bättre med vädret.

Det finns bara snö på grädgårdar för det mesta annars är det nästan helt borta, snacka om att jag var glad över det idag!   

bild · text
Av hanna swärdh - 21 mars 2011 18:27

Snart hämtar pappa upp mig för att åka till farmor på middag idag igen, träffa en liten del av släkten men det är alltid trevligt :) Måste komma hem innan big brother ikväll så jag kan se på det , hihi.

 

Bilden förklarar precis vad jag gjort   

bild · text
Av hanna swärdh - 21 mars 2011 13:38

 

Vilken kropp & vilket utseende!

bild · text
Av hanna swärdh - 20 mars 2011 20:47

Härlig seger med 4-0 idag mot Myresjö IF. De där siffrorna skulle ge fina poäng om det hade varit i serie men tyvärr var det bara träningsmatch.

Sista avsnittet av solsidan var det, bu :( Söndagar som var så bra med solsidan, humor program och därefter big brother i en och en halv timme (y)

Men iallafall, ska sätta mig med Miccis i soffan och vänta tills bb börjar, vi hörs imorgon :*

Av hanna swärdh - 20 mars 2011 08:10

godmorgon   

Lika underbart att vakna idag när solen lyser in i rummet , hoppas solen håller i sig när jag spelar match senare runt tolv också.

Kom hem vid runt ett igår, vi åt och hade allmänt trevligt.

Haha och btw jag gjorde skrocklockar i mitt slitna hår igår och det blev skitfult så där slet jag mer på det i onödan, förvånar mig inte om jag minst måste klippa fem cm (!!) när jag klipper mig, vilket jag inte kommer göra för jag är livädd att det ska bli kort nu när det precis har blivit ganska långt hehehehehehe och det slits på sommaren utav vattnet man badar i.


Ligger och lyssnar på musik för att tagga till matchen fast det hjälper inte så mycket för jag sover fortfarande (har inte vaknat än :$) så lyssnar på lite lugnare musik (a)

ha det bra

  

spelar inte med mina vanliga 97tjejer utan me 96orna men hoppas resultatet blir lika bra som det blir när jag spelar med mina tjejer. Dock bara träningsmatch men ändå, vi måste ju vara i topp form   

bild · text

Presentation


Hanna Swärdh'

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20
21 22 23
24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

bloggsammarbete!

reklam

Få ett Makeup-kit för 0 kr Få ett Mascara-kit för 0 kr Få nagellack för 0 kr Gratisbio - Gratis biobiljetter [Reward] Gratis Spotify Premium! Mikro Tofflor för 249 kr

hannaswardh

Översättning

besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards